Orvosi ügyelet, szakrendelői és kórházi háttér

ORVOSI ÜGYELET CÍME: Ferencvárosi Orvosi Ügyelet, 1096 Budapest, Haller u. 29/A

ÉLÉRHETŐSÉG: Hétköznap és hétvégén is a nap 24 órájában.

TELEFON: 

  • +36-1-215-1644
  • +36-1-215-6983
  • +36-1-200-0100

Szakrendelések igénybevétele

Tekintettel arra, hogy bizonyos szakrendelések csak beutalóval vehetők igénybe, a szakrendelés felkeresése előtt egyeztessen a beutaló szükségességéről. A területileg illetékes Ferencvárosi Eü. Szolg. Mester utca 45. sz. alatti szakrendelések nagy részét, csak előzetes időpontegyeztetés után lehet igénybe venni!

A beutaló nélkül felkereshető szakrendelések: általános sebészet, nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat, szemészet, fül-orr-gégészet.

Bizonyos szakrendelések esetén 2-3 hónapos a várakozási idő; időszakos gyógyszerjavaslatok, infúziós kezelések stb. esetén ezt kérem figyelembe venni!

A Ferencvárosi Eü. Szolg. szakrendeléseinek előjegyzési telefonszáma: +36-1-455-4500. Internetes előjegyzésre a www.feszrendelo.hu oldalon van lehetőség.

A szakrendelés felkeresésekor vigye magával előző leleteit, TB kártyáját, szedett gyógyszereinek listáját.


Kórházi felvétel

Nem sürgősségi kórházi felvétel csak előjegyzés alapján, háziorvosi beutalóval történik.

Kórházi felvétel esetén vigye magával beutalóját, TB kártyáját, személyi igazolványát, szakorvosi leleteit, zárójelentéseit, gyógyszereit, tisztálkodási eszközeit, evőeszközeit.

A kórház látogatási idejének pontos betartása az Ön gyógyulásának érdekét szolgálja. Ezen időpontok osztályonként eltérőek lehetnek. Lehetőség szerint kerülje kisgyermek vagy nem egészséges személy látogatóba érkezését az osztályra. Hozzátartozóinak hívja fel a figyelmét, ha orvosa étkezését korlátozza, speciális étkezési diétát javasol.

A területileg illetékes Egyesített Szent István és Szent László Kórház elérhetősége:
Cím: 1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.
Telefon:

  • Szent István Kórház: +36-1-455-8100
  • Szent László Kórház: +36-1-216-1493